Syrop o smaku malinowym APTEO, bez konserwantów, 430 ml

7,92 zł
Produkt dostępny

Typ produktu

ŚRODEK SPOŻYWCZY

Kod EAN

5907553014919

O produkcie

Syrop malinowy o smaku malinowym firmy APTEO to wspaniała propozycja do wykorzystania jako składnik napojów lub do dodania smaku deserom. Aby cieszyć się pełnym aromatem, zaleca się rozcieńczenie syropu w proporcji 1:10, co oznacza jedną część syropu na dziesięć części wody.


Produkt ten, będący częścią asortymentu APTEO, idealnie pasuje do tworzenia orzeźwiających napojów owocowych oraz do nadawania wyjątkowego smaku deserom, takim jak budyń czy kasza manna. Jego zastosowanie może znacząco wzbogacić smak i aromat różnych potraw. Ponadto, syrop malinowy APTEO doskonale zaspokaja pragnienie dzięki swojemu owocowemu smakowi i orzeźwiającym właściwościom. To doskonały sposób na cieszenie się smacznymi napojami i deserami o intensywnym smaku malin.

opinie
Ten produkt nie posiada jeszcze żadnych opinii.
Oceń ten produkt jako pierwszy.
Syrop o smaku malinowym APTEO, bez konserwantów, 430 ml bez konserwantów, 430 ml
Syrop o smaku malinowym APTEO, bez konserwantów, 430 ml
bez konserwantów, 430 ml
7,92 zł
Twoja ocena

Przeglądaj wpisy powiązane z produktem

Dzika róża – właściwości lecznicze, działanie i zastosowanie
dzika róża
Dzika róża – właściwości lecznicze, działanie i zastosowanie

Dzika róża cieszy się ogromną popularnością już od czasów starożytnych. Ceniona za swoje walory smakowe, prozdrowotne, zapachowe i kosmetyczne była bardzo szeroko wykorzystywana. Tak też zostało do dzisiaj. Owoce dzikiej róży są ważnym surowcem farmaceutycznym, który ogólnie wzmacnia organizm, ale nie tylko. Jak wykorzystywana jest dzika róża, jakie ma ona potwierdzone właściwości prozdrowotne?

Katechiny – co to jest? Działanie właściwości i źródła katechin w diecie
Katechiny
Katechiny – co to jest? Działanie właściwości i źródła katechin w diecie

Katechiny to naturalne substancje pozyskiwane ze świata roślin. Cechują je silnie antyoksydacyjne właściwości, które spowalniają starzenie się komórek. Bogatym źródłem katechin jest zielona herbata, czekolada, czerwone wino. Gdzie jeszcze występują katechiny? Jakie wykazują działanie? Czym charakteryzują się katechiny w zielonej herbacie?

Apigenina – co to jest? Właściwości, działanie, przeciwwskazania
Apigenina
Apigenina – co to jest? Właściwości, działanie, przeciwwskazania

Świat roślin kryje w sobie bogactwo związków, korzystnie wpływających na zdrowie. Jednym z nich jest bohaterka dzisiejszego wpisu – apigenina. Ceniona ze względu na swoje działanie antyoksydacyjne apigenina ułatwia zasypianie, wspiera nastrój i pamięć, a nawet stymuluje wzrost włosów. Jakie są właściwości apigeniny i na co pomaga ten związek? Jak ją dawkować? I czy apigenina powoduje skutki uboczne?

Flawonole – czym są?
Flawonole
Flawonole – czym są?

Flawonole to grupa związków należących do flawonoidów, które są naturalnymi przeciwutleniaczami. Wśród nich na szczególną uwagę zasługuje kwercetyna, stosowana w profilaktyce i leczeniu wielu schorzeń, której przypisuje się również wysoki potencjał w zapobieganiu chorobom nowotworowym. 

Flawony – czym są? Ich źródła i rola
Flawony
Flawony – czym są? Ich źródła i rola

Flawony, takie jak apigenina czy luteolina, występują w wielu warzywach, roślinach i napojach. Są to związki charakteryzujące się stosunkowo wysoką stabilnością. W kontekście zdrowia człowieka, istotne jest przede wszystkim ich działanie przeciwzapalne i przeciwutleniające. Czym są flawony? Które produkty spożywcze są szczególnie bogate w te związki?