Syrop malinowy o smaku malinowym firmy APTEO to wspaniała propozycja do wykorzystania jako składnik napojów lub do dodania smaku deserom. Aby cieszyć się pełnym aromatem, zaleca się rozcieńczenie syropu w proporcji 1:10, co oznacza jedną część syropu na dziesięć części wody.
Produkt ten, będący częścią asortymentu APTEO, idealnie pasuje do tworzenia orzeźwiających napojów owocowych oraz do nadawania wyjątkowego smaku deserom, takim jak budyń czy kasza manna. Jego zastosowanie może znacząco wzbogacić smak i aromat różnych potraw. Ponadto, syrop malinowy APTEO doskonale zaspokaja pragnienie dzięki swojemu owocowemu smakowi i orzeźwiającym właściwościom. To doskonały sposób na cieszenie się smacznymi napojami i deserami o intensywnym smaku malin.
Sposób użycia
Przed użyciem, proszę wstrząsnąć i rozcieńczyć wodą w stosunku 1:10.
Skład
A- syrop glukozowo – fruktozowy i/lub B- cukier; woda; zagęszczony sok aroniowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; sok malinowy z zagęszczonego soku malinowego (0,92%); aromat; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Adres producenta/dystrybutora
ul. Krakowiaków 65, 02-255 Warszawa, office@synoptispharma.com
Kod EAN
5907553014919
Opinie klientów na temat produktu Syrop o smaku malinowym APTEO, bez konserwantów, 430 ml
Ten produkt nie posiada jeszcze żadnych opinii. Oceń ten produkt jako pierwszy.
Syrop o smaku malinowym APTEO, bez konserwantów, 430 ml
bez konserwantów, 430 ml
7,85 zł
Przydatne wpisy związane z Syrop o smaku malinowym APTEO, bez konserwantów, 430 ml
Dzika róża cieszy się ogromną popularnością już od czasów starożytnych. Ceniona za swoje walory smakowe, prozdrowotne, zapachowe i kosmetyczne była bardzo szeroko wykorzystywana. Tak też zostało do dzisiaj. Owoce dzikiej róży są ważnym surowcem farmaceutycznym, który ogólnie wzmacnia organizm, ale nie tylko. Jak wykorzystywana jest dzika róża, jakie ma ona potwierdzone właściwości prozdrowotne?
Katechiny to naturalne substancje pozyskiwane ze świata roślin. Cechują je silnie antyoksydacyjne właściwości, które spowalniają starzenie się komórek. Bogatym źródłem katechin jest zielona herbata, czekolada, czerwone wino. Gdzie jeszcze występują katechiny? Jakie wykazują działanie? Czym charakteryzują się katechiny w zielonej herbacie?
Świat roślin kryje w sobie bogactwo związków, korzystnie wpływających na zdrowie. Jednym z nich jest bohaterka dzisiejszego wpisu – apigenina. Ceniona ze względu na swoje działanie antyoksydacyjne apigenina ułatwia zasypianie, wspiera nastrój i pamięć, a nawet stymuluje wzrost włosów. Jakie są właściwości apigeniny i na co pomaga ten związek? Jak ją dawkować? I czy apigenina powoduje skutki uboczne?
Flawonole to grupa związków należących do flawonoidów, które są naturalnymi przeciwutleniaczami. Wśród nich na szczególną uwagę zasługuje kwercetyna, stosowana w profilaktyce i leczeniu wielu schorzeń, której przypisuje się również wysoki potencjał w zapobieganiu chorobom nowotworowym.
Używamy plików cookies w celu dostosowania zawartości serwisu do Twoich preferencji. Więcej informacji znajdziesz w naszej naszej Polityce Cookies.
Preferencje
Poniżej możesz zmienić ustawienia plików cookies. Korzystanie przez nas i naszych partnerów z opcjonalnych plików cookie, w tym analitycznych i marketingowych, wymaga Twojej zgody. Więcej informacji o poszczególnych kategoriach plików cookie, które stosujemy w serwisie, znajdziesz poniżej.Jeśli chcesz zaakceptować wszystkie pliki cookie, kliknij „Zaakceptuj wszystkie”. Jeśli chcesz, żebyśmy stosowali tylko niezbędne pliki cookie, kliknij „Potwierdź swój wybór”. Aby zmienić preferencje plików cookie, przesuń suwak przy wybranej kategorii. Masz dostęp do swoich ustawień i możesz je zmienić w dowolnym czasie.Korzystanie z plików cookie wiąże się z przetwarzaniem danych osobowych dotyczących Twojej aktywności w serwisie. Szczegółowe informacje o sposobie, w jaki my i nasi partnerzy używamy plików cookie oraz przetwarzamy Twoje dane, a także o przysługujących Ci prawach, znajdziesz w naszej Polityce Cookies oraz naszej Polityce Cookies.